connect podcast

Nők az élvonalban – fókuszban a womenpower

Női vezetőként hogyan lehet boldogulni egy férfias iparágban? Lehet-e divat a női vezető? Érezhetőek-e az előítéletek? Mik a rejtett női tulajdonságok, a női értékek, amelyek előnyösek a vezetés során: multitasking, kitartás, szeretet, példamutatás, szolgálat, önazonosság?

Tovább olvasom
connect podcast

Mentor és mentee

Egy mentorálási folyamat sokkal többről szólhat, mint a vezetési vagy munkatapasztalatok átadásáról, hiszen a két félnek egymásra is kell hangolódnia, nemcsak szakmailag, hanem akár emberileg is.

Tovább olvasom
connect podcast

A vezető mint tartalomgyártó: új típusú tartalmak a belső kommunikációban

Onboarding, HR-adminisztráció, belső kommunikációs csatorna és tartalom. Talán ez a sorrendje annak a folyamatnak, amikor egy munkavállaló elkezdi megismerni a munkahelyét, azt a szervezetet, amelyben dolgoznia kell. És ha mindez jól sikerül, egy elégedett munkavállalót láthatunk, aki jól érzi magát a munkahelyén, megkap minden szükséges információt a szervezetről, kérdez és proaktív. Innen pedig már csak egy lépés az elköteleződés.

Tovább olvasom
connect podcast

Vállalati belső kommunikáció: Hatékonyság, szerepek, tartalom és csatornák

A pandémia sok esetben földrengésszerű változásokat hozott a vállalatok életébe, és kifejezetten erősen érintette a belső kommunikációs folyamatokat is, miután a jelenléti munkavégzés egyre nehezebbé vált, a home office pedig szinte már alapvető munkavállalói igény lett. Milyen válaszokat kellett és kell adni az elmúlt évek változásaira a vállalati belső kommunikációban, és milyen trendek várhatók?

Tovább olvasom

Learn how we helped 100 top brands gain success